Naturligvis skræddersyede trin

Vores trappetrin er designet i Skandinavien og produceret i Italien med en særlig vakuumteknologi, som giver en smuk og jævn overflade. Materialet støbes i store blokke, som herefter bearbejdes til vores færdige produkter. 

Trappebeklædning er altid skræddersyet til hvert enkelt projekt, og vi kan levere tynde, stilrene og elegante trin helt ned til 20mm tykke og op til 3000mm i længden.

På nye trapper (f.eks. lavet af stål eller beton) fremstilles trin og stødtrin "uarmeret" til limning på en glat, formstabil overflade med tykkelser fra 20 mm. Vi kan klare massive trin op til 3000mm i bredden.

Selve trinpladerne kan forstærkes ved at sammenlime to plader med mellemliggende glasfiberstof. På slidfladerne kan vi lave forskellige løsninger til både trinmarkering og skridsikring. 

Trappetrin er tilgængelige i vores standardoverflader, matslebet og poleret.
På anmodning kan de også leveres med børstet og sandblæst overflade.

Hvis en præfabrikeret trappebeklædning ikke er din ideelle løsning, kan vi også levere specialstøbte trapper. 
Hvad er terrazzo?  

Historisk set var terrazzo et produkt af genbrug og effektivitet blandt italienske billedhuggere. De brugte restskærver fra marmorbrud og blandede det med cement. Dette produkt blev primært brugt til at skabe et "faux finish” til deres altaner og terrasser (deraf navnet). Terrazzo blev herefter utroligt populær langt ud over renæssancens Italien og blev et almindeligt designelement i utallige bygninger kloden over. Gennem tiden er teknikken blevet forfinet en del, men grundteknikken er forblevet den samme. 

Vores trin er lavet af omkring 90 % marmorchips tilsat omkring 10 % cement eller resin, alt efter kollektion. 

Da det primære materiale er et restprodukt fra marmorbrud, kan du ud fra miljøhensyn med god samvittighed vælge en terrazzobordplade.

 

Ikke bare smukt

Hvad enten du planlægger en ombygning eller er ved at skabe rammerne i en fremtidig bolig, bør du overveje terrazzo. Materialet har et væld af farver og stilarter, som du kan vælge imellem, og kan skabe en fantastisk designmæssig kontrast mellem flotte farver og det rå industrielle look. Desuden er det ikke tilfældigt, at du ser materialet i mange offentlige bygninger. Ud over at være smukt, er det ekstremt holdbart og mere modstandsdygtigt end andre flisematerialer, hvilketgør det ideelt til brug i områder med høj trafik. 

  

 

Lad os høre fra dig

Da der her ikke er tale om en hyldevare, og vi vil sikre, at vi rammer dine ønsker, kan du kun bestille ved at henvende dig til os. De priser du p.t. finder på vores webside er kun for fliser, så kontakt os for særlige udskæringer. Vi sammensætter et endeligt tilbud på baggrund af dine personlige ønsker og behov.

Vores kontaktoplysninger finder du herunder. Alternativt kan du sende os en besked via chatten eller formularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Toke Winther-Baaring