Stænkplade, backsplash eller væg plade - et kært barn med mange navne!


En backsplash plade er en meget velkommen komponent i et hvert køkken eller badeværelse, da det gør den daglige rengøring af overflader meget nemmere. Plade er ideelt bag komfuret og vasken, da det giver liv og varme til dit køkken.

Vi tilbyder et udvalg på mere end 90 flise varianter, hvilket er Skandinaviens største terrazzo udvalg. Alle vores produkter er lavet af det samme materiale, således at du kan opnå et ensartet udtryk i hele rummet. På denne måde kan du få både backsplask og bordplade til at match, tilmed gulvet kan være med - dermed kan du sammensætte farve og stil som skaber ro for øjet.

Pladerne kommer i næsten enhver farve man kan forestille sig – alt fra iøjefaldende nuancer til afdæmpede nordiske toner - så mon ikke du kan finde det du søger!

 

Stor designfrihed

For nogle kan terrazzo-udseendet være skræmmende ved første øjekast, men bliv ikke overvældet! Skønheden ved dette materiale er, at det kan være så neutralt, som du ønsker, og det komplimenterer let et sofistikeret og minimalistisk interiør. Hvis du ønsker et mere livligt og sprælsk design, kan du bruge det til overflod og skabe et smukt og farverigt udtryk i dit hjem.


Da det primære materiale er et restprodukt fra et marmorbrud, kan du ud fra miljøhensyn med god samvittighed vælge terrazzo. Derudover er hver plade helt unik, da der ligesom med marmor og andre natursten ikke findes nogen plade med samme mønster. De kommer i næsten enhver farve man kan forestille sig, da man kan lave brugerdefinerede farver og blandinger – alt fra iøjefaldende nuancer til afdæmpede toner.

Historisk set var terrazzo et produkt af genbrug og effektivitet blandt italienske billedhuggere. De brugte restskærver fra marmorbrud og blandede det med cement. Dette produkt blev primært brugt til at skabe et "faux finish” til deres altaner og terrasser (deraf navnet). Terrazzo blev herefter utroligt populær langt ud over renæssancens Italien og blev et almindeligt designelement i utallige bygninger kloden over. Gennem tiden er teknikken blevet forfinet en del, men grundteknikken er forblevet den samme. Vores plader er lavet af omkring 90 % marmorchips tilsat omkring 10 % cement eller resin, alt efter kollektion. 


Skandinaviens største udvalg

Som standard kan du vælge imellem mere end 90 varianter, hvilket er Skandinaviens største terrazzo-udvalg. Da både vores bordplader og fliser er lavet af samme materialer, er det muligt at få stænkplader lavet i samme farve som din bordplade eller dit terrazzo-gulv. 

På denne måde kan du skabe mere ro for øjet og opnå et samlet udtryk med en sammenhængende fornemmelse i hele rummet.

Vores plader er designet i Skandinavien og derefter produceret i Italien med en særlig vakuumteknologi, som giver en smuk og jævn overflade. Materialet støbes i store blokke på 305x124x84 cm, som herefter renskæres.

Som standard leverer vi i tykkelserne 12, 20 eller 30 mm, og vi kan lave pladerne så store som 300cmx120cm.

 

De bedste resultater opnås ved dialog før bestilling

Efter mange års erfaring kan vi fastslå, at dialog er den bedste måde at sikre, at vi rammer netop dine ønsker. Derfor kan du kun bestille din stænkplade ved at henvende dig til os. Priserne på vores hjemmeside er p.t. kun på fliser, så kontakt os vedrørende dine specialudskæringer, så sammensætter vi et endeligt tilbud til dig.

Hvis du har spørgsmål til de mange muligheder, der findes med terrazzo, så skriv eller ring til os. Alternativt kan du fange os her på chatten eller ved at udfylde formularen forneden.  

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

Toke Winther-Baaring