Ønsker du at siderne på dine køkkenskabe matcher din terrazzo bordplade eller gulv?  


Det giver ro for både øje og sind når siderne eller gavlbeklædningen på dine køkkenskabe matcher enten bordplade eller gulv. Dette kunne for eksempel være endegavlen på en køkkenø eller en køkkenlangside og alternativt siden til et højskab. Sidebeklædningen kan bestilles til alle synlige sider, skæres på mål og herefter monteres som flise på selve kabinettet.

Vi tilbyder et udvalg på mere end 90 flise varianter, hvilket er Skandinaviens største terrazzo udvalg.Pladerne kommer i næsten enhver farve man kan forestille sig – alt fra iøjefaldende nuancer til afdæmpede nordiske toner - så mon ikke du kan finde det du søger!

Skræddersyet løsning

Sidebeklædningen kan bestilles til alle synlige sider, skæres på mål og herefter monteres som flise på selve kabinettet. Vores fliser er fra 12mm tykkelse og opefter. Vi anbefaler, at sidebeklædninger har udhæng så de flugter med fronterne. Som tommelfingerregel kan man som hovedregel lægge 20 mm til i dybden af en beklædning. En flise til en endegavl i standardmål til et kabinet på 60 cm vil derfor være 62 cm i dybden.

 

Stor designfrihed

For nogle kan terrazzo-udseendet være skræmmende ved første øjekast, men bliv ikke overvældet! Skønheden ved dette materiale er, at det kan være så neutralt, som du ønsker, og det komplimenterer let et sofistikeret og minimalistisk interiør. Hvis du ønsker et mere livligt og sprælsk design, kan du bruge det til overflod og skabe et smukt og farverigt udtryk i dit hjem.


Da det primære materiale er et restprodukt fra marmorbrud, kan du ud fra et miljøhensyn med god samvittighed vælge terrazzo. Derudover er hver plade helt unikt, da der ligesom med marmor og andre natursten ikke findes nogen plader med samme mønster. De kommer i næsten enhver farve, du kan forestille dig, da man kan lave brugerdefinerede farver og blandinger – alt fra iøjefaldende nuancer til afdæmpede toner.

Historisk set var terrazzo et produkt af genbrug og effektivitet blandt italienske billedhuggere. De brugte rest skærver fra marmorbrud og blandede det med cement. Dette produkt blev primært brugt til at skabe et "faux finish” til deres altaner og terrasser (deraf navnet). Terrazzo blev herefter utroligt populær langt ud over renæssancens Italien og blev et almindeligt designelement i utallige bygninger kloden over. Gennem tiden er teknikken blevet forfinet en del, men grundteknikken er forblevet den samme. Vores plader er lavet af omkring 90 % marmorchips tilsat omkring 10 % cement eller resin, alt efter kollektion. 

 

Skandinaviens største udvalg

Som standard kan du vælge imellem mere end 90 varianter, hvilket er Skandinaviens største terrazzo-udvalg. Da både vores bordplader og fliser er lavet af samme materiale, er det muligt at få sidebeklædningen lavet i samme farve som din bordplade eller dit terrazzo-gulv.

På denne måde kan du skabe mere ro for øjet og opnå et samlet udtryk med en sammenhængende fornemmelse i hele rummet. 

Vores plader er designet i Skandinavien og derefter produceret i Italien med en særlig vakuumteknologi, som giver en smuk og jævn overflade. Materialet støbes i store blokke på 305x124x84 cm, som herefter renskæres. 

Som standard leverer vi i tykkelserne 12, 20 eller 30 mm og kan lave plader så store som 300x120cm.


Lad os høre fra dig

Sidebeklædninger kan kun bestilles ved direkte henvendelse til os. De priser du p.t. finder på vores webside er kun for fliser, så kontakt os for særlige udskæringer. Vi sammensætter et endeligt tilbud på baggrund af dine personlige ønsker og behov.

Kontaktoplysningerne finder du herunder. Alternativt kan du sende os en besked via chatten eller formularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Toke Winther-Baaring